Rekisteriseloste ja sivuston käyttöehdot

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Verkkopalveluiden asiakasrekisterin pitäjänä toimii:

Vitabalans Oy
Varastokatu 8
13500 Hämeenlinna, Suomi
www.vitabalans.fi
Y-tunnus: 0398964-3

Yhteystiedot: marketing@vitabalans.fi

2. Rekisteriasiat
Vitabalans Oy vastaa seitsemän arkipäivän kuluessa rekisteröintiä koskeviin ongelmiin ja palautteisiin.

3. Rekisterin nimi
Vitabalansshop asiakasrekisteri

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus
Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan sekä rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö
Rekisteri sisältää enintään seuraavan ryhmittelyn mukaiset tiedot asiakkaista:
– Yhteystiedot (nimi, osoite, sähköposti, puhelin)
– Tilaushistoria
– Tunnistustiedot (salasana/käyttäjätunnus)
– Demografiatiedot (ikä, ammatti yms.)
– Kiinnostustiedot
– Lupatiedot
– Asiakassuhteen päättymistiedot
– Laskutusasiakkailta henkilö- ja Y-tunnus, organisaatio ja asema, organisaation osoitetiedot

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet
Tietolähteinä ovat Asiakkaaksi verkkopalveluihin rekisteröityessä sekä asiakassuhteen kestäessä Asiakkaalta kerättävät tiedot. Henkilö- ja yritystietojen päivittämiseen saatetaan käyttää väestörekisteriä tai kaupparekisteriä.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset
Rekisterinpitäjä ei luovuta Asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille. Mikäli Asiakkaiden tietojen luovuttaminen Vitabalans Oy:n ulkopuolelle tulee ajankohtaiseksi, Asiakkailta pyydetään etukäteen asianmukainen suostumus.

8. Tietojen poistaminen
Tietoja voidaan poistaa Asiakkaan vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi. Lisäksi tietoja voidaan joutua poistamaan valvonnan seurauksena, mikäli asiakas väärinkäyttää palvelua tai harjoittaa palvelun avulla rikollista toimintaa.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet
Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Vitabalans Oy:n tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu käyttäjäkohtaisilla tunnuksilla ja salasanoilla, palomuurilla sekä muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

10. Kielto-oikeus
Jokaisella rekisteröidyllä on oikeus tarkastaa henkilörekisteriin tallennetut tietonsa ja vaatia mahdollisen virheellisen tiedon korjaamista. Tarkastus- tai korjauspyynnön voi tehdä ottamalla yhteyttä rekisterinpitäjään. Asiakkaalla on oikeus kieltää tietojensa luovuttaminen ja käsittely suoramainontaa, etämyyntiä ja muuta suoramarkkinointia varten.

Sivuston käyttöehdot

Internet on avoin verkko, jota kaikki voivat käyttää. Asiakkaan ja Vitabalansin välinen tiedonvaihto Internetissä voi joutua myös muiden käsiin. Vitabalans noudattaa henkilökohtaisten tietojen käsittelyssä voimassa olevia tietosuojalakeja.

Kun käyttäjä vierailee tai kirjautuu Vitabalansin verkkopalveluuun, Vitabalans saa automaattisesti joitakin tietoja ja rekisteröi ne palvelimensa lokiin, mukaan lukien IP-osoitteen ja liikkumisen verkkosivustolla. Vitabalans voi käyttää näitä tietoja seuraaviin tarkoituksiin: tarjotakseen palvelun käyttäjälle häntä kiinnostavia tuotteita ja palveluita, ottaakseen yhteyttä ja tehdäkseen tutkimuksia ja raportteja..

Lisätietoa evästeistä

Käytämme verkkosivuillamme evästeitä eli cookieita. Eväste on käyttäjän tietokoneelle lähetettävä pieni tekstitiedosto, joka mahdollistaa sivuillamme usein vierailevien kävijöiden tunnistamisen. Evästeistä saatava tieto auttaa verkkosivujen ja verkkokaupan palvelun kehittämisessä ja helpottaa siellä asioimista. Tiedot ovat vain Vitabalans Oy:n käytössä. Evästetoiminnon voi kytkeä pois selaimen asetukset -valikosta. Tämä voi kuitenkin vaikuttaa esimerkiksi ostoskorin toimintaan ja tilaamisen onnistumiseen.

Vitabalans voi käyttää Google Analytics -analyysipalvelua, Googlen AdWords markkinointia ja muita vastaavia palveluita. Käyttämällä Vitabalansin verkkosivustoa hyväksyt, että kyseiset palvelut käyttävät sivustovierailun aikana sinusta saamiaan tietoja yllämainittuihin tarkoituksiin.